Artikelen

 • Artikelen

  De Europese Groene Droom: armoede in een verwoest landschap

  Het Europese klimaatbeleid, volledig gebaseerd op “duurzame energie” en “groene waterstof”, wordt ons voorgespiegeld als een mooie groene droom. In werkelijkheid leidt het ons naar een door milieuridders gecontroleerd armoedig bestaan in een verwoest landschap.

 • Artikelen

  Virus versus vrijheid: hoe het gezondheidssocialisme onze samenleving ontwricht

  Het coronabeleid dat onze samenleving ontwricht is mogelijk geworden doordat we zijn gaan geloven in de zegeningen van het socialisme. We zijn vergeten dat vrijheid beter werkt én socialer is.

 • Artikelen

  Je doet het voor een ander (deel 4)

  Kan de overheid ons alles opleggen, als het maar “voor de ander” is? Een kritische analyse van het belangrijkste morele argument achter het coronabeleid in vier korte delen. Deel 4: de controlemaatschappij.

 • Artikelen

  Je doet het voor een ander (deel 3)

  Kan de overheid ons alles opleggen, als het maar “voor de ander” is? Een kritische analyse van het belangrijkste morele argument achter het coronabeleid in vier korte delen. Deel 3: gezondheidssocialisme.

 • Artikelen

  Je doet het voor een ander (deel 2)

  Kan de overheid ons alles opleggen, als het maar “voor de ander” is? Een kritische analyse van het belangrijkste morele argument achter het coronabeleid in vier korte delen. Deel 2: iedere dode is er één teveel.